Na een deugddoende wandeling in de Vlaamse Ardennen, fietstocht met de kuitenbijters van de Ronde van Vlaanderen, of na een heerlijke ruiterwandeling rond Geraardsbergen, kan je genieten van onze bed and breakfast met wellness beleving!

Het volledige wellness gedeelte van onze bed and breakfast is prive. Dat wil zeggen dat je tijdens het gebruik van de faciliteiten alléén bent; er komen geen andere gasten gebruik maken van de wellness.

wellness zwembad

Een buitenzwembad van 1m40 diep, en 5 op 9 m lang, kan je vanaf Mei tem September (onder voorbehoud) gratis gebruiken tijdens je verblijf. Is het nog te koud om te zwemmen? Dan kan je onze hottub (heel jaar door) boeken tijdens je verblijf in onze bed and breakfast.

hottub

sauna

Onze barrel(buiten)-sauna en/of hottub kan je extra boeken bij je verblijf.

Bij het boeken van je verblijf (bij voorkeur), of bij aankomst (indien nog beschikbaar), kan je aangeven wanneer je graag gebruik wenst te maken van de sauna / hottub. Deze moet toch een uurtje opwarmen, dus horen we graag enkele uren op voorhand wanneer je die wenst te gebruiken.

De sauna staat vlak naast de gastenkamer. Na het gebruik van de sauna kan je douchen in de nieuwe badkamer die zich naast de sauna bevindt, of kan je een plons nemen in het zwembad, of de hottub. Je zal de outdoor wellness weten te appreciëren!

Tarieven gebruik van sauna / hottub

  • Gebruik van zwembad is ALTIJD gratis voor onze gasten, en is geopend van mei – sept (afhankelijk van de weersomstandigheden kan dit vroeger of later zijn).
  • Sauna: 20 euro (eens de sauna op temperatuur is kan je de sauna ongeveer 1 tot 2u gebruiken).
  • Hottub: 20 euro (eens de hottub op temperatuur is, kan je die 1 tot 3u gebruiken).

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
NL / FR / DE / ENG »