Na een deugddoende wandeling in de Vlaamse Ardennen, fietstocht met de kuitenbijters van de Ronde van Vlaanderen, of na een heerlijke ruiterwandeling rond Geraardsbergen, kan je genieten van onze bed and breakfast met wellness beleving!

Het volledige wellness gedeelte van onze bed and breakfast is enkel toegankelijk voor onze gasten en geen externe bezoekers. We ontvangen gasten in onze gastenkamer, ’t Veldhuisje en tipitent. Alle gasten kunnen de sauna en/of de hottub boeken. We werken hiervoor met tijdsloten van 2u. Na je boeking krijg je van ons de link naar de pagna om je tijdslot van 2u te reserveren. De hottub en sauna worden steeds ontsmet.

wellness zwembad


Een buitenzwembad van 1m40 diep, en 5 op 9 m lang, kan je vanaf Mei tem September (afhankelijk van het weer) gratis gebruiken tijdens je verblijf. Is het nog te koud om te zwemmen? Dan kan je onze hottub (heel jaar door) boeken tijdens je verblijf in onze bed and breakfast.

hottub
sauna


Onze barrel(buiten)-sauna en/of hottub kan je extra boeken bij je verblijf.

Bij het boeken van je verblijf (bij voorkeur), of bij aankomst (indien nog beschikbaar), kan je aangeven wanneer je graag gebruik wenst te maken van de sauna / hottub. Deze moet toch een uurtje opwarmen, dus horen we graag enkele uren op voorhand wanneer je die wenst te gebruiken. Zie ook bovenstaande opmerking (tijdschema) over het wanneer je de hottub wenst te gebruiken.

De sauna staat vlak naast de gastenkamer. Na het gebruik van de sauna kan je douchen in de nieuwe badkamer die zich naast de sauna bevindt, of kan je een plons nemen in het zwembad, of de hottub. Je zal de outdoor wellness weten te appreciëren!

Tarieven gebruik van sauna / hottub

  • Gebruik van zwembad is ALTIJD gratis voor onze gasten, en is geopend van mei – sept (afhankelijk van de weersomstandigheden kan dit vroeger of later zijn).
  • Sauna: 20 euro (eens de sauna op temperatuur is kan je de sauna ongeveer 1 tot 2u gebruiken).
  • Hottub: 20 euro (eens de hottub op temperatuur is, kan je die 1 tot 2u gebruiken).