Wat is een wandelzoektocht?

Vanaf 03/2021 tot 1/11/2021 kan je rondom Geraardsbergen deelnemen aan een wandelzoektocht, georganiseerd door Andre Somers, www.wandelzoektochtenvlaamseardennen.com

Wandelen is gezond! Combineer je dit met een zoektocht, dan wordt het bovendien leuker!
Tijdens het wandelen moet je op zoek gaan naar antwoorden op vragen die je meekrijgt van de organisatie tijdens je wandelzoektocht. Per zoektocht dienen er 16 foto’s gezocht die verspreid zijn over een traject van  10  tot 12 km. Voor dit traject worden hoofdzakelijk de wandelknooppunten van Toerisme Oost-Vlaanderen gevolgd.

Het parcours van de wandelingen loopt steeds gedeeltelijk over onverharde wegen, die er misschien wel wat modderig kunnen bijliggen. Gepast schoeisel is zeker aan te raden. De parcours zijn doorgaans niet geschikt voor wandelwagentjes of rolstoelen. Voor het situeren van de foto’s moet men opgeven tussen welke knooppunten uit de wandeling de foto genomen werd. (de plaats waar de foto genomen werd, NIET de plaats van het voorwerp op de foto)

De foto’s zijn genomen van objecten die steeds duidelijk zichtbaar zijn vanop het wandeltraject. Om de foto’s te vinden moet/mag men nooit privaat eigendom betreden.

Wedstrijd.

Per zoektocht zijn er zes prijzen: drie prijzen voor deelnemers die 16/16 scoorden, twee prijzen voor deelnemers die 15/16 scoorden en ook een prijs voor een deelnemer die 14/16 haalde.
De prijzen voor de iedere zoektocht apart in 2021:​

Eerste prijs:  voor deelnemers die 16/16 scoorden: driemaal een (restaurant)waardebon van 50 euro.
Tweede prijs: voor deelnemers die 15/16 scoorden: tweemaal een waardebon van 30 euro in een bij De Streekboetiek.
Derde prijs: voor deelnemers die 14/16 scoorden: een waardebon van 20 euro bij De Streekboetiek

De prijzen voor het eindklassement van 2021:

Eerste prijs: waardebon van 75 euro in een restaurant in de Vlaamse Ardennen.
Tweede prijs: waardebon van 50 euro in een restaurant in de Vlaamse Ardennen.
Derde prijs: waardebon van 30 euro bij De Streekboetiek.
Vierde en vijfde prijs: gratis deelname aan Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen 2022.

Vijf andere deelnemers worden louter willekeurig gekozen zonder rekening te houden met hun rangschikking en krijgen eveneens een gratis deelname aan Wandelzoektochten Vlaamse Ardennen 2022.

Deelnemen

De uiterste dag van inschrijving is 15 oktober 2021, antwoorden kunnen ingestuurd worden tot 1 november 2021. Zoektocht Goeferdinge / Geraardsbergen, begint op 1 maart en loopt tot 1 november 2021.

Wees aandachtig bij het invullen van je mailadres, aangezien de inschrijving volledig hierop gebaseerd is. Na het inzenden van dit inschrijvingsformulier, kom je op de betaalpagina terecht, waar je uiteraard kiest voor “Goeferdinge“.
Na betaling verschijnt de bedankpagina, waarbij je meteen ook je nodige code kan downloaden.

Op je  mailadres krijg je een bevestiging van je inschrijving en ook een factuurmail met daarin nog eens een link naar je code; deze link werkt gedurende 30 dagen na je betaling.

Inschrijven