Top 2: naar het kasteel van Voorde 8 km

Wandeling van Smeerebbe Vloerzegem naar Appelterre (top 3)
Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

Routebeschrijving

Deze wandeling vertrekt, zoals alle wandelingen die we voor onze gasten uitgestippeld hebben, aan de b&b De Boskouter te Smeerebbe Vloerzegem.

Je stapt via de voetweg naast de B&B naar de Flierenhoek. Je wandelt er over een landbouwveld dat mogelijks beplant is met mais, of bieten. Dit is een officiele wandelweg en je mag er gewoon door wandelen. Geen schrik van de boer ;-).  

Je wandelt door de prachtige velden van Smeerebbe Vloerzegem met zo goed al gegarandeerd geen andere wandelaars (niet bekend stukje natuur).

We passeren het schooltje in Voorde maar gaan net niet de straat op, maar steken de steenweg over. Opgelet, drukke baan!  We verdwijnen achter de boerderij en wandelen terug via de landbouwweg, richting het oude stort.

Nog een stukje (1,5 km) tussen de prachtige akkers en velden en we zien de b&b blinken.  Een hele mooie wandeling via de trage wegen van de streek!

Niet toegankelijk voor kinderwagens.

GPX bestand, pdf bestand en wandelkaart van de route, exclusief voor onze gasten en te verkrijgen bij het inchecken of te consulteren op de kamer in de onthaalmap.
Geen tijd te verliezen met het uitzoeken van de mooiste wandelwegen; wij hebben dit voor u al gedaan.

Alle wandelingen werden door ons uitgestippeld en bewandeld zodat we u de juiste informatie kunnen geven over de wandeling en toegankelijk er van.

Opgelet: als het veel geregend heeft kan deze route best nat en modderig bij liggen. Draag geschikte schoenen.

Route downloaden

https://www.komoot.com/nl-nl/tour/578299671