Wandelen / te voet op stap

Geen tijd te verliezen met het uitzoeken van de mooiste wandelwegen vertrekkend b&b De Boskouter; wij hebben dit voor u al gedaan. Meer dan 300km aan wandelingen wachten op jou!

De mooiste onverharde wandelingen in de Vlaamse Ardennen.

Wandelgids

In de Oost-Vlaamse regio’s liggen kilometers aan wandelpaden. Die leiden je comfortabel langs fraaie natuurgebieden, bevallige kleine dorpjes, uitgestrekte veldlandschappen, bruisende steden en culturele hoogtepunten. Tal van die wandelpaden worden gecombineerd tot bekorende wandelroutes.

Stap na stap verken je de schilderachtige omgeving op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Het zijn zonder uitzondering verrassend mooie wandelingen, die je volledig tot rust brengen en de knapste bezienswaardigheden op een rijtje zetten. “Dat lijken hier wel Vlaamse Ardennen” – en zo werd de naam van de streek geboren.

De Vlaamse Ardennen verrassen je door adembenemende landschappen, legendarische hellingen, pittoreske dorpjes en zalige natuur. En dat is precies wat dit magazine je laat zien.

Wandelingen vanuit b&b De Boskouter.

Mensen wandelen graag met knooppunten maar wist je dat je de minste wandelaars tegenkomt, het minste verkeer en je dus maximaal kan genieten van onze Vlaamse Ardennen, daar waar geen knooppunten lopen en je je nog kan laten leiden via de onbekende wegjes doorheen de velden?

Om het jullie gemakkelijk te maken, hebben we de onbekende en mooiste wandelwegen vanuit b&b De Boskouter verzameld. Je kan best even de route.nl of komoot.nl app installeren op je gsm en je bent vertrokken voor uren wandelplezier doorheen Geraardsbergen en omstreken.

Alle wandelingen werden door ons uitgestippeld, en bewandeld, zodat we u de juiste informatie kunnen geven over de wandeling en toegankelijkheid er van.

Je kan ook onze wandelgids “de mooiste onverharde wandelingen in de Vlaamse Ardennen” kopen.
Tijdens je verblijf kan je die natuurlijk gratis inkijken.

Onze top 3 aan wandelingen door de Vlaamse Ardennen.

Onze top 3 aan wandelingen door de Vlaamse Ardennen.

We geven je alvast onze TOP 3 aan wandelingen, vertrekkend vanuit onze b&b!

TOP 1 wandeling: Poortjeswandeling / 5-8-11 km
TOP 2 wandeling: naar het kasteel van Voorde
TOP 3 wandeling: naar Appelterre / 10km

Onze wandelingen verzameld op de wandelapp Komoot.

Behalve onze top 3 wandelingen, en onderstaand overzicht aan wandelingen, kan je ook enkele van onze wandelingen, vertrekkend vanuit b&b De Boskouter, bekijken via deze link naar onze collectie: https://www.komoot.nl/collection/1409719/-wandeling-vanuit-b-b-de-boskouter

We proberen de collectie steeds aan te vullen.

Ga ook eens kijken op onze facebookpagina! Daar posten we elke keer een verslag van alle wandelingen en dat kan jou misschien inspireren om een wandeling uit te kiezen.

Kort overzicht van alle wandelingen in de buurt:

Bekijk hier al onze wandelingen.

Ondertussen hebben we meer dan 70 wandelingen doorheen de Vlaamse Ardennen uitgestippeld. Beginnend vanaf 3km tot 25km.
Hieronder lees je enkele wandelingen die van hieruit starten; maar we verrassen je graag met onze wandelgids op de kamer met veel meer mooie wandelingen!

Wandelen in de Vlaamse Ardennen vanuit b&b De Boskouter