Wil je graag eens tot rust komen, of juist lekker actief zijn, midden in de natuur, tussen de velden, het geluid van dieren die rondom je ontwaken, de geur van het gras en de zon die op je wangen schijnt?
Dan is ons Veldhuisje misschien wel iets voor jou!

Ons veldhuisje als stacaravan.

“In een stacaravan kan je ook zitten” zegt men wel eens.
Maar het biedt zoveel meer.
In 2020 hebben we een oude stacaravan volledig gerenoveerd: likje verf, frisse kleuren, nieuwe vloer, vernieuwing elektriciteit, kussens overtrokken, … een totale makeover van een jaren 80 stacaravan naar een Veldhuisje.

Locatie van het Veldhuisje.

Zoals de naam het al doet vermoeden: het veldhuisje staat op onze weide, grenzend aan onze tuin, vlakbij het zwembad. Vanuit het veldhuisje stap je in onze weide, tussen de paarden, kippen en 2 hangbuikzwijntjes.

Het veldhuisje is omheind met een afrasteringsnet, zodat je ook een eigen stukje tuin rondom het veldhuisje hebt of een stukje tuin om heerlijk buiten te eten.

Unieke locatie voor vakantie met hond of paard.

Het veldhuisje is een unieke en uitstekende locatie om op vakantie te komen met je hond of paard. Dankzij het afrasteringsnet (1m20) rondom het tuintje van het veldhuisje kan je hond mee op vakantie. Onze eigen bordercollie Max loopt rond in onze eigen tuin. Maar als jouw hond sociaal genoeg is, kunnen ze misschien wel gewoon samen lopen en spelen in de tuin!? Lees hier meer over op vakantie met honden bij b&b De Boskouter.

Andere viervoeters die welkom zijn om bij ons mee te overnachten, samen met de baasjes, zijn paarden! Het Veldhuisje ligt op de weide waar de paarden staan. Je kan er dus gaan slapen en wakker worden met je eigen paarden rondom je. Of bij een warme avondzon heerlijk eten tussen je eigen paarden, in het omheinde tuintje van het Veldhuisje.
Vanuit het Veldhuisje kan je starten met mooie wandelroutes in de streek. Nieuw en een aanrader is de Tabakroute die passeert aan b&b De Boskouter. Klik hier voor meer info over de Tabaksruiter-en menroute.

Accommodatie het Veldhuisje.

Het veldhuisje staat op de weide en biedt toch enig comfort!

Aanwezig:

  • Elektriciteit in alle kamers
  • Ingerichte keuken met: aanrecht, lavabo en warm water, microgolfoven, 2 electrische kookplaten, senseo apparaat en koffiepads, kleine frigo, 3 potten en pannen, servies en bestek voor 4 personen.
  • Eetplaats voor 4 personen (opklapbare tafel met twee zitbanken).
  • Kleine badkamer met koudwaterkraan, een chemisch toilet, handdoeken, toiletpapier, zeepjes, badjassen en slippers.
  • Slaapkamer voor 2 personen met een dubbelbed van 1m40 breed en een kastje.
  • Kleine slaapkamer voor max 2 kinderen, met een stapelbed voor twee kinderen (60cm breed en 180cm lang) en een kastje. Niet geschikt voor volwassenen! Stapelbed heeft twee planken zodat kleine kinderen niet uit bed kunnen vallen tijdens het slapen.
  • Flatscreen TV met alle Vlaamse zenders, wifi en Netflix.

Niet aanwezig:

Hoewel we zoveel mogelijk comfort willen bieden blijft het natuurlijk een stacaravan op de weide met dus beperkte mogelijkheden. Er is geen afvoermogelijkheid van afvalwater dus ook geen toilet met afvoer. Er is wel een chemisch toilet in de badkamer dat voldoende capaciteit heeft voor enkele personen en enkele nachten verblijf. Instructies over het gebruik van het toilet geven we je bij het inchecken.
Om diezelfde reden is er ook geen douche binnen in de caravan. Er is wel een buitendouche op zonnenergie (lente en zomermaanden). Bij goed weer kan je natuurlijk een duik nemen in het zwembad of bij koud weer een badje in de hottub. Dat maakt al veel goed, niet?!

Klik hier om het Veldhuisje te boeken.