Samen met 3 andere b&b’s (Molen ter Walle , GoudsbloempjeB&B Casa Dodo en b&b De Boskouter) uit Geraardsbergen) hebben we de handen in elkaar geslagen voor een heus wandelarrangement.

Als collega’s (noem het conculega’s want concurrentiestrijd, daar doen wij niet aan mee) hebben we 1 gezamenlijke troef: onze prachtige streek van de Vlaamse Ardennen.

2 daagse trektocht door Vlaamse Ardennen.

Dit wandelarrangement bestaat uit een 2 daagse trektocht.

Je vertrekt in een van de deelnemende b&b’s en je wandelt elke dag naar een andere b&b.  De volgorde van de b&b’s waar je zal overnachten hangt af van de beschikbaarheid van kamers in elke b&b. Wil je persé in een van de b&b’s starten, dan kan je je keuze laten weten en proberen we daar maximaal rekening mee te houden in de planning van de volgorde.

Verloop van de trektocht.

Dag 1: dag van aankomst in de eerste b&b. Deze dag check je in bij de b&bwaar je start. Op deze dag wandel je niet (je kan natuur zelf voor kiezen om alvast een wandeling te doen in onze streek, maar de trektoch zelf start pas de volgende dag).

dag 2: na de eerste nacht in de eerste b&b, wandel je naar de volgende (2de) b&b en overnacht je daar.

dag 3: Na het ontwaken wandel je verder op deze 2de wandeldag, terug naar de eerste b&b waar je wagen staat te wachten op je aankomst.

Elke b&b zal de bagage brengen naar de volgende b&b. Indien de b&b, waar je startte, nog plaats heeft, en je wil bij aankomst aan de wagen nog een extra nachtje boeken, dan kan je best contact opnemen met de startende b&b en een extra nacht bij boeken.

Wandelroutes.

Na je eerste overnachting, in een van de drie b&b’s, ontvang je de wandelkaart naar de volgende b&b.
Je hoeft dus geen wandelingen meer uit te stippelen; wij hebben voor u de mooiste wandelpaden voorzien tijdens je tocht.
Elke wandeling tussen de deelnemende b&b’s is ongeveer 15km of 25km (aan jou de keuze!).

Logistieke organisatie.

Je bagage wordt tijdens de trektocht, door de b&b waar je verblijft, gratis gebracht naar de volgende b&b.

Ontbijten doe je in elke b&b, lunchpakket krijg je mee en ’s avonds kan je met de voetjes onder tafel genieten van een avondmaaltijd in de b&b waar je overnacht. Zo moet je je tijdens deze trektocht nergens zorgen om te maken.

Zo verblijf je dus in 2 b&b’s en voltooi je 2 wandelingen in onze prachtige streek, tijdens de 2daagse trektocht door de Vlaamse Ardennen.

Prijs en inschrijven.

Voor reservaties kan men online via deze website boeken, onderaan deze pagina.

De prijzen zijn:

390 € (2p),

Inbegrepen in deze prijs:

  • Overnachting in 3 b&b’s.
  • Ontbijt.
  • Lunchpakket
  • Avondmaal (2 gangen)
  • Drank
  • Wandelkaarten.
  • Transfer bagage.
  • Citytax.

Wandelarrangement boeken en betalen

Wil je graag dit wandelarrangement boeken? 

Het wandelarrangement bestaat uit 2 overnachtingen.

Je kan de trektocht, bij voorkeur, starten op maandag, dinsdag of woensdag.
Eventueel kunnen we de trektocht ook laten starten op een andere dag dan ma, di of woe maar dat moeten we dan samen met de andere b&b bekijken op het moment van je aanvraag.

Contacteer ons eerst door het formulier “aanvraag datum wandelarrangement” in te vullen en door te sturen (onderaan deze pagina). Nadat we met de andere b&b de beschikbaarheid van de kamers hebben nagekeken, laten we je weten dat de trektocht kan doorgaan op de door jou voorgestelde data.
Vanzodra je deze bevestiging hebt ontvangen van ons, kan je de boeking voltooien (inschrijven + betalen) door het tweede formulier in te vullen, helemaal onderaan deze pagina, door te sturen en de betaling te voldoen via de bancontact app. 

Na inschrijving en betaling nemen we verder contact met je op voor verdere praktische afspraken. 
Je ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail met alvast basis informatie, de routes, handleiding van de app, zodat je je al kan voorbereiden.

We wensen je alvast een leuke trektocht in de Vlaamse Ardennen! 

Heb je interesse om deze trektocht te ondernemen? Stuur dan onderstaand formulier in, en we bekijken asap of we de trektocht kunnen organiseren op de door jou gekozen data! Kijk, na het doorsturen, zeker je spambox na, want onze mails verdwijnen soms in de spambox.