3 daagse wandelarrangement streek rond Geraardsbergen

3 b&b’s uit Geraardsbergen hebben we de handen in elkaar geslagen voor een trektocht door de Vlaamse Ardennen.

Samen met nog 2 andere collega b&b’s uit onze streek hebben we de handen in elkaar geslagen voor een tweedaagse trektocht door de Vlaamse Ardennen. Als collega’s hebben we namelijk 1 gezamenlijke troef: trektochten organiseren zodat wandelaars en fietsers kunnen genieten van onze prachtige streek van de Vlaamse Ardennen.

Onze passie voor de natuur en avontuur drijft ons om unieke ervaringen te creëren die een blijvende indruk achterlaten. Tijdens onze trektochten ontdek je de verborgen pareltjes van de streek en geniet je van adembenemende uitzichten die je zullen inspireren. Laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis vol ontdekking en verwondering.

Trektocht door de Vlaamse Ardennen.

Dit wandelarrangement bestaat uit een 3 daagse trektocht in de Vlaamse Ardennen, rond de ruime omgeving van Geraardsbergen.

Je vertrekt in een van de deelnemende b&b’s en je wandelt elke dag naar een andere b&b.  De volgorde van de b&b’s waar je zal overnachten hangt af van de beschikbaarheid van kamers in elke b&b. Wil je persé de trektocht in een van de b&b’s starten, dan kan je je keuze laten weten en proberen we daar maximaal rekening mee te houden in de planning van de volgorde.

Verloop van de trektocht.

Dag 1: Dag 1: Je checkt in bij de eerste b&b waar het avontuur begint (liefst op een zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdagavond) . Die eerste dag maak je nog geen wandeling of fietstocht (je mag wel een voorproefje nemen van de omgeving, maar de echte trektocht begint pas de volgende dag). Je krijgt een warme maaltijd aangeboden, vervolgens een ontbijt bij het ontwaken en een lunchpakket voor onderweg.

dag 2: Na een nachtje slapen in de eerste b&b, zet je koers naar de volgende (2de) b&b voor een nieuwe overnachting, waar je opnieuw van alle maaltijden geniet en bagagetransport.

dag 3: je ontwaakt in de tweede b&b en wandelt naar de volgende (3de) b&b.

dag 4: je word wakker in de derde b&b en je hebt er al twee wandeldagen in deze trektocht op zitten. Na het ontwaken wandel je verder op deze 3de wandeldag, terug naar de eerste b&b waar je wagen staat te wachten op je aankomst.

Elke b&b zal de bagage brengen naar de volgende b&b. Indien de b&b, waar je startte, nog plaats heeft, en je wil bij aankomst aan de wagen nog een extra nachtje boeken, dan kan je best contact opnemen met de startende b&b en een extra nacht bij boeken.

Bij een van de 3 b&b’s (b&b De Boskouter) kan je optioneel de sauna en/of hottub bij boeken tijdens je trektocht.

Wandel -en fietsroutes.

In elke b&b ontvang je de wandelkaart of fietskaart naar de volgende b&b.
Je hoeft dus geen wandelingen of fietsroutes meer uit te stippelen; wij hebben voor u de mooiste wandelpaden en fietsbanen voorzien tijdens je trektocht.
Elke dag kan je kiezen tussen de korte (15km) of de lange (25km) route om te wandelen of 45km of 65km fietsen..

Logistieke organisatie.

Je bagage wordt door de b&b waar je verblijft gratis gebracht naar de volgende b&b.

Zo verblijf tijdens de trektocht je dus in 3 b&b’s en voltooi je 3 wandelingen in onze prachtige streek.

In elke b&b krijg je een heerlijk ontbijt, lunchpakket voor onderweg en een avondmaal bestaande uit twee gangen.

Prijs en inschrijven.

De prijzen zijn (excl waarborg 50 euro):

740 € (2p)

Inbegrepen in deze prijs:

  • Overnachting in 3 b&b’s.
  • Ontbijt.
  • Lunchpakket voor onderweg
  • Niet alcoholische dranken
  • Diner in twee gangen
  • Wandelkaarten op A3 formaat
  • Transfer bagage.
  • Toeristenbelasting

Wandelarrangement boeken en betalen

Wil je graag dit wandelarrangement boeken? 

Het wandelarrangement bestaat uit 3 overnachtingen.

Je kan de trektocht bij voorkeur starten op zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.

Contacteer ons eerst door het formulier “aanvraag datum wandelarrangement” in te vullen en door te sturen (onderaan deze pagina). Nadat we met alle b&b’s de beschikbaarheid van de kamers hebben nagekeken, laten we je weten dat de trektocht kan doorgaan op de door jou voorgestelde data en bezorgen we je een link om je boeking te voltooien.

Na inschrijving en betaling nemen we verder contact met je op voor verdere praktische afspraken. 

We wensen je alvast een leuke trektocht in de Vlaamse Ardennen! 

Heb je interesse om deze trektocht te ondernemen? Stuur dan onderstaand formulier in, en we bekijken asap of we de trektocht kunnen organiseren op de door jou gekozen data! Kijk, na het doorsturen, zeker je spambox na, want onze mails verdwijnen soms in de spambox.

Aanvraag datum wandelarrangement

Bij voorkeur weekdagen (maandag – donderdag).Wij bekijken zo snel mogelijk of de door u opgegeven data beschikbaar zijn bij de drie b&b’s.