Op deze pagina lees je meer over onze glampingtent en meer in het bijzonder over:

  • onze tipitent
  • bed and breakfast
  • slapen en rusten
  • eten en drinken
  • buitenkeuken
  • basiscomfort
  • honden
  • wellness

Hou je wel van wat avontuur en back to the nature?
Dan kan je bij ons ook overnachten in een heuse tipitent, ook wel glamping of nomadetent genoemd.
Deze trend van unieke overnachten beleef je bij ons in een tipitent van 5m diameter, op de weide, tussen onze paarden, kippen en 2 hangbuikvarkentjes. Word wakker in alle stilte en rust en kijk uit op de weide en prachtig zicht op de akkers van Smeerebbe-Vloerzegem (Geraardsbergen).

Bed & breakfast in stijl, back to nature.

Ontbijt in de natuur, tussen de dieren en akkers, gezellig in de tipi tent of zoek een leuk plekje uit op de weide en geniet van een heerlijk ontbijt die we tot bij jou aan de tent brengen. Je hebt een tafel en 2 stoelen maar we zetten met plezier nog een extra tafeltje en stoelen bij voor meer comfort. In de zomermaanden kan je ook buiten de tent eten of uitrusten in de lounge-set zeteltjes.

Slapen en rusten

Niet zeulen met matjes en slaapzakken! Buitengewoon overnachten in een tipitent is net dat ietsje meer, en daar hebben we zelf al voor gezorgd. Wij bieden je een 2 persoonsbed aan (1m50 breed) voorzien van alle beddengoed zoals donsdeken, hoofdkussens etc. Handdoeken hoef je ook niet mee te brengen, daar zorgen wij allemaal voor. Het 2 persoonsbed en is een luxe opblaasmatras van Intex; slaapt heerlijk! Wil je graag met kinderen overnachten? Mail ons even en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Eten en drinken in de tipitent.

Je kan uiteraard aanschuiven aan tafel en eten in de tent. Er is geen keuken in de tent dus je kan er niet koken. We kunnen wel wat borden, glazen, en bestek voorzien maar voorzie zelf ook voldoende materiaal als je wil koken. Breng je zelf een vuurtje mee? ENKEL buiten de tent koken!

Buitenkeuken-meubel.

Het veiligst is dat je kookt in de buitenkeuken naast de tent.
Je kan natuurlijk ergens uit eten gaan (restaurantjes bereik je het gemakkelijkst met de wagen of fiets). Nog leuker wordt het als jullie eten laten komen tot in de tent. Wat dacht je van thais, Armeense keuken, pizza of frietjes van de frituur geleverd krijgen tot bij je tent? Kijk even op onze takeaway pagina.

We hebben ook een kleine bbq voor je klaar staan; voorzie dus kolen als je wil bbq aan de tipitent.

Basiscomfort.

In de tipitent is er geen wasgelegenheid zoals een douche of wastafel.
Er is wel een chemisch (werf)toilet met toiletpapier op de weide. Er is ook een watervat met (niet drinkbaar) regenwater, waarmee je perfect de afwas kan doen of jezelf wassen. In de zomermaanden (vanaf mei) is er een buitendouche op zonne-energie die je kan gebruiken.

Ontbijt kunnen we leveren tot in de tent en kost 10 euro per persoon per nacht.

Honden belangrijke opmerking!

Honden kunnen eventueel mee op vakantie maar mits enkele afspraken en weetjes:

Opgelet voor wie met honden komt: de tent is niet omheind, maar heeft wel een afrasteringsnet rondom (onvoldoende voor uitbrekende honden!). Onze paarden, varkens en kippen lopen los op de weide waar de tent staat. Mogen we, aub, uitdrukkelijk vragen om honden aan de lijn te houden. We hebben al kippen verloren door ‘normaal doet hij dat nooit-honden’. Dus we zijn hier wat bezorgd over geworden.

Wellness als onderdeel van het uniek overnachten.

Tijdens je verblijf in de tipitent kan je ook de hottub of sauna boeken.

NL / FR / DE / ENG »