Momenteel zijn alle restaurants gesloten omwille van de coronamaatregelen. Maar niet getreurd! Zowel op de gastenkamer, de glampingtent en ’t Veldhuisje kan je een maaltijd laten leveren.

Versgemaakte en lekkere frietjes aan huis! Een frituur aan huis of dus gezellig frietjes eten op je eigen kamer; of buiten in de tuin op een warme zomeravond, hoe gezellig is dat?

Frituur Monaco.
https://www.facebook.com/Taverne-Monaco-113911513858503/
Online bestellen en betalen: https://www.frituurmonaco.be/
Afhalen op afspraak of laten leveren mogelijk (levering kost 3,99 euro). Geen minimum orderbedrag.

De frietman  www.defrietman.be; wordt geleverd vanaf 15 euro. Online te bestellen en betalen. (levering kost 4 euro).

PizzaTalia Geraardsbergen: Lekkere pizza en pasta’s geleverd op ongeveer 45min: https://www.takeaway.com/be/menu/pizza-talia-original-geraardsbergen.

Bestgrill Geraardsbergen: levert pitta en doner kebap, durums, kapsalon, maar ook overheerlijke pizza tot op je kamer. Wachttijd kan soms oplopen tot 1u, bestel op tijd. http://www.bestgril.be/Menu of bellen naar 054 41 94 00

Thai recept: Thais restaurant in de Adamstraat 17, hartje Geraardsbergen. Heel lekker; maar levertijd varieert tussen 30min een 1u30, dus bel vroeg genoeg op voorhand als je honger hebt.

‘T Fornuis aan huis:
Stef De Bodt maakt de lekkerste gerechten klaar voor je en levert ze! Aangezien Stef met verse producten werkt, is het niet altijd mogelijk nog een maaltijd te reserveren (dus best even bellen op 0485 28 46 49). Bekijk de facebookpagina op facebook.com/Fornuisaanhuis voor meer info over de weeksuggesties en menu’s. www.tfornuisaanhuis.be

NL / FR / DE / ENG »