Zorgeloos op vakantie in coronatijden.

Onzekere tijden vragen om flexibele oplossingen. Dit geldt des te meer voor vakantieplanning dit jaar. Als onderdeel van de campagne “zorgenloos op vakantie in eigen land” willen we u deze flexibiliteit bieden en een veilige en zorgeloze vakantieplanning garanderen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw verblijf om te boeken, bij het verplicht sluiten van de b&b, of negatief reisadvies vanuit buitenland, naar een latere datum. 

Bij alle andere redenen van annulatie gelden de normale annulatievoorwaarden. 

Beschikbaarheid.

Onderaan deze pagina zie je onze kalender, zowel wat betreft de beschikbaarheid van de Gastenkamer als die van de Glamping tent.
Alle groene data zijn nog vrij en kunnen geboekt worden. De rode data zijn helaas reeds bezet en kunnen dus niet meer geboekt worden. Door op een van de data te klikken, en de schermen verder te doorlopen, krijg je de prijs meteen te zien voor je verblijf.

Aantal personen / hond / paard.

Je kan aanduiden met hoeveel personen jullie wensen te overnachten (1, 2 3 of 4), of jullie ontbijt wensen, en/of jullie een paard(en) of hond(en) meebrengen. Kinderen van 0 tot 2 jaar verblijven gratis. Pas vanaf 2 jaar telt een kind mee als extra persoon. Voor honden vragen we een kleine bijdrage van 5 euro per nacht en een waarborg van 50 euro. Boek ook meteen je sauna-en-of hottub beurt mee. Tijdens je verblijf kan je de sauna of hottub ook boeken maar hou er dan rekening mee dat deze al bezet kan zijn. 

Als je de schermen doorlopen hebt, kan je het venster gewoon sluiten zonder enige verplichting, of kan je meteen overgaan tot het boeken en betalen van je verblijf.

Uw verblijf is pas definitief van zodra de betaling voldaan is met Bancontact of via overschrijving op onze rekening.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
NL / FR / DE / ENG »