Beschikbaarheid.

Hierboven zie je onze globale kalender, zowel wat betreft de beschikbaarheid van de Gastenkamer, van de tipitent en van de stacaravan ’t Veldhuisje.
Alle groene data zijn nog vrij en kunnen geboekt worden. De rode data zijn helaas reeds bezet en kunnen dus niet meer geboekt worden. Door op een van de data te klikken, en de schermen verder te doorlopen, krijg je de prijs meteen te zien voor je verblijf.

Aantal personen / hond / paard.

Je kan aanduiden met hoeveel personen jullie wensen te overnachten (1, 2 3 of 4), of jullie ontbijt wensen, en/of jullie een paard(en) of hond(en) meebrengen. Kinderen van 0 tot 2 jaar verblijven gratis. Pas vanaf 2 jaar telt een kind mee als extra persoon. Voor honden vragen we een kleine bijdrage van 5 euro per nacht en een waarborg van 50 euro. Boek ook meteen je sauna-en-of hottub beurt mee. Tijdens je verblijf kan je de sauna of hottub ook boeken maar hou er dan rekening mee dat deze al bezet kan zijn. 

Als je de schermen doorlopen hebt, kan je het venster gewoon sluiten zonder enige verplichting, of kan je meteen overgaan tot het boeken en betalen van je verblijf.

Uw verblijf is pas definitief van zodra de betaling voldaan is met Bancontact of via overschrijving op onze rekening.

NL / FR / DE / ENG »