Wie van de natuur houdt, houdt ook van dieren. En dat doen wij ook!
Achter onze tuin ligt onze weide waar onze diertjes lopen.
We hebben 2 pony’s en 2 paardjes, 2 Gottinger varkentjes, verschillende kippen, een poes en onze bordercollie hond Max.

Ponyknuffelen, poetsen en wandelen aan de hand

Onze pony Mieke (de kleinste pony van de vier, een shetlander merrie) houdt er van om geborsteld te worden en gaat graag eens op stap. Het liefst van dit alles gaat ze samen met jou in de omliggende straten van Smeerebbe Vloerzegem grasje eten.
Vind je dat wel leuk? Dan laat je dit maar weten en dan zorgen we voor een onvergetelijk moment! Aan een touwtje neem je Mieke mee om te wandelen, of gewoon wat knuffelen op de weide of poetsen kan ook natuurlijk!
Wil je graag samen met Mieke wandelen op de zandtrack op de weide, dan geven we je eerst graag wat uitleg. Mieke is een hele tamme pony en verschiet nergens van. Maar het blijft natuurlijk wel een dier met gevoelens en behoeften. Onze dieren zijn onze kindjes dus willen we wel dat jullie haar eerst wat leren kennen. En dan kunnen jullie genieten van een wandeling met Mieke aan de hand. Wil je liever niet alleen met Mieke op stap, maar graag iemand van ons er bij, dan kan dat ook! We bespreken dit dan bij je aankomst op de b&b.

Knuffelen en poetsen met Mieke is natuurlijk geheel gratis. Jullie mogen haar zoveel verwennen als jullie willen (maar geen snoepjes of eten geven aub).

Max, onze sociale hond.

Onze bordercollie hond, Max, is een speelse, vriendelijke hond en helemaal verzot op kinderen. Hij doet niets liever dan spelen met kinderen, en al zeker als ze eens een balletje gooien en hij er achterna mag rennen.
Max loopt vrij in de tuin rond, dus jullie zullen hem zeker ontmoeten. Je hoeft helemaal niet bang voor hem te zijn, hij is een lieve speelse hond. Zijn enthousiasme in aanstekelijk! Hij zal jou zeker en vast uitnodigen tot spelen.

Jean en Marie, onze Gottinger varkentjes.

Ken je Jean en Marie al? Marie is ons eerste Gottingervarkentje en volwassen. Ze was wat eenzaam toen haar geitenvriendje overleden was en daarom hebben we voor een nieuw vriendje gezorgd: Jeanke. Hij is een gecastreerde beer (mannelijk vaken) van Mei 2020. Op dit moment nog een klein biggetje. Marie houdt er van om geknuffeld te worden! Maar opgelet, sluit het hek goed, want ze wil graag met je mee!

Breng je eigen huisdier mee!

Bij ons kan je ook je eigen huisdier meebrengen, zoals je hond of paard.
Dat maakt vakantie nog leuker!