Wie van de natuur houdt, houdt ook van dieren. En dat doen wij ook!
Achter onze tuin ligt onze weide waar onze dieren lopen.
We hebben 2 pony’s,
2 Gottinger hangbuikvarkentjes,
verschillende kippen,
een poes en
onze bordercollie honden Max en Meli.

Onze pony’s.

Mieke (shetlanderpony), Jefke (welshpony).

Ponyknuffelen

Wil je graag samen met onze kleinste pony, Mieke wandelen op de weide, dan geven we je eerst graag wat uitleg. Mieke is een hele tamme pony en verschiet niet snel. Maar het blijft natuurlijk wel een dier met gevoelens en behoeften. Onze dieren zijn onze kindjes dus willen we wel dat jullie haar eerst wat leren kennen. En dan kunnen jullie genieten van een wandeling met Mieke aan de hand op onze weide.

Knuffelen en poetsen met Mieke is natuurlijk geheel gratis. Jullie mogen haar zoveel verwennen als jullie willen (maar geen snoepjes of eten geven aub). Het is helaas niet mogelijk om op straat te wandelen of te rijden op de pony’s.

Geen kinderen alleen op de weide tussen de paarden aub.

Max en Meli, onze gezinshondjes.

Onze bordercollie hond, Max, is een speelse, vriendelijke hond en helemaal verzot op kinderen. Hij doet niets liever dan spelen met kinderen, en al zeker als ze eens een balletje gooien en hij er achterna mag rennen.
Max loopt vrij in de tuin rond, dus jullie zullen hem zeker ontmoeten. Je hoeft helemaal niet bang voor hem te zijn, hij is een lieve speelse hond. Zijn enthousiasme in aanstekelijk! Hij zal jou zeker en vast uitnodigen tot spelen.

Meli is sinds juli 2023 bij ons gekomen (adoptie) na een triestige periode van verwaarlozing. Als pupje werd ze geboren in een paardenstal waar ze 10 maanden opgesloten zat met nauwelijks eten. Op haar 10 maanden woog ze amper 5 kg. Ze is super lief maar kan nog bang zijn van kinderen en mannen. Dan gaat ze blaffen en contact vermijden. Als we zien dat ze niet op haar gemak is, dan halen we haar even bij ons binnen.

honden

Jean en Marie, onze Gottinger varkentjes.

Jeanke en Marie

Ken je Jean en Marie al? Marie is ons eerste Gottingervarkentje en volwassen. Ze was wat eenzaam toen haar geitenvriendje overleden was en daarom hebben we voor een nieuw vriendje gezorgd: Jeanke. Hij is een gecastreerde beer (mannelijk vaken) van Mei 2020. Op dit moment nog een klein biggetje. Marie houdt er van om geknuffeld te worden! Maar opgelet, sluit het hek goed, want ze wil graag met je mee!

Onze kippen.

Geadopteerde ex-batterij kippen. Wij geven ze bij ons een nieuw en goed leven. Hier mogen ze nog naar hartelust rondscharrelen. In ruil krijgen wij elke dag verse eitjes die wij aanbieden bij het ontbijt.

Onze poezen, Mafke en Bobbie.

Bobbie is onze witte schonen! Een echte charmante kerel die wel kan genieten van wat knuffels en aaitjes. Als je hem in de tuin zie lopen, roep hem haar, hij zal graag contact maken.

Mafke is een kattin, en zo eigenwijs als katten kunnen zijn. Overal loopt ze mee, naar de weide, bij de paarden, paraderen op straat, de parking bewaking, … Ze wil wel geaaid worden maar als ze het beu wordt, toont ze het duidelijk. Een echte kat dus :-).


Breng je eigen huisdier mee!

Bij ons kan je ook je eigen hond mee! Dat maakt vakantie nog leuker!