Hou je wel van wat avontuur en back to the nature?
Dan kan je bij ons ook overnachten in een heuse glamping tent, ook wel tipitent of nomadetent genoemd.

Glamping is een samenstelling van “glamorous” en “camping”, oftewel camperen in stijl. Glamping is dus camperen met dat ietsje meer dan enkel slapen in een tent.

Onze glampingtent.


Glamping beleef je bij ons in een tipitent van 5m diameter, op de weide, tussen onze paarden, kippen en 2 hangbuikvarkentjes. Wordt wakker in alle stilte en rust en kijk uit op de weide en prachtig zicht op de akkers van Smeerebbe-Vloerzegem (Geraardsbergen).

Bed & breakfast in stijl, back to nature.

Ontbijt in de natuur, tussen de dieren en akkers, gezellig in de glamping tent of zoek een leuk plekje uit op de weide en geniet van een heerlijk ontbijt die we tot bij jou aan de tent brengen. Je hebt een tafel en 2 stoelen maar we zetten met plezier nog een extra tafeltje en stoelen bij voor meer comfort.

Slapen en rusten

Niet zeulen met matjes en slaapzakken! Glamping is net dat ietsje meer, en daar hebben we zelf al voor gezorgd. Wij bieden je een 2 persoonsbed aan (1m50 breed) voorzien van alle beddengoed zoals donsdeken, hoofdkussens etc. Handdoeken hoef je ook niet mee te brengen, daar zorgen wij allemaal voor. Het 2 persoonsbed en is een luxe opblaasmatras van Intex; slaapt super goed! In de glamping tent staan ook nog twee zitje die opengevouwen kunnen worden tot 2 extra slaapplaatsen. Deze zijn 70cm breed en enkel geschikt voor kinderen. We kunnen dus 4 gasten ontvangen in de glamping tent: 2 volwassenen en 2 kinderen. Wil je met 4 volwassenen slapen, dan raden we aan om 2 volwassen te laten slapen op zelf meegebrachte slaapmatjes.

Tot rust komen, een boek lezen, wat napraten of een wandeling voorbereiden, dat kan je met alle gemak in de zithoek van de glamping tent. Waan je een echte nomade in je tent.

Eten en drinken in de tipitent.

Je kan uiteraard aanschuiven aan tafel en eten in de tent. Er is geen keuken in de tent dus je kan er niet koken. We hebben wel een senseo apparaat en gratis koffie! Je kan ergens uit eten gaan (restaurantjes bereik je het gemakkelijkst met de wagen of fiets). Nog leuker wordt het natuurlijk als jullie eten laten komen tot in de tent. Wat dacht je van pizza of frietjes van de frituur geleverd krijgen tot bij je tent? Reserveren op www.defrietman.be en https://www.pizzataliaonline.be/pizzatalia-geraardsbergen/.

Ontbijt kunnen we leveren tot in de tent en kost 10 euro per persoon per nacht.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
NL / FR / DE / ENG »