Wil je het maximaal aan comfort boeken? Dan is de keuze van de gastenkamer “Belle etage” van b&b De Boskouter de perfecte keuze! Je overnacht er “hoog en droog” in een mooie ingerichte bakstenen vakantiestudio, op het eerste verdiep. Deze gastenkamer biedt alle comfort (ingerichte keuken op de kamer, Tv, Netflix, Wifi, ..;), een eigen en prive moderne badkamer met inloopdouche beneden; midden in de tuin die omheind is en veel privacy biedt. Je kan er zo het zwembad in stappen, de sauna en de hottub. Alles bij elkaar voor een topvakantie dus!
Honden zijn welkom op de gastenkamer.
Let op: Max en Meli, onze eigen bordercollie honden, lopen ook in de tuin. Is je hond niet zo sociaal naar andere honden, dan boek je beter het Veldhuisje op de weide (tevens met omheinde en aparte tuin, zonder andere honden) of de kampeerhut.

Hieronder kan je de beschikbaarheid bekijken van onze gastenkamer “Belle-etage”, en meteen ook boeken. Alle groene data zijn nog vrij en kunnen geboekt worden. De rode data zijn helaas reeds bezet en kunnen dus niet meer geboekt worden. Door op een van de data te klikken, en de schermen verder te doorlopen, krijg je de prijs meteen te zien voor je verblijf en kan je de schermen volgen om te boeken.
Half rood / half groen betekent dat er die dag gasten uitchecken, en die dag kan geboekt worden om in te checken.