Kleine honger / prijsklasse bistro / snackbar / friterie

LEVERINGEN op de gastenkamer, ’t Veldhuisje of tot aan de Kampeerhut.

(geef dit adres door: Simoenstraat 9 Smeerebbe Vloerzegem).

Versgemaakte en lekkere frietjes aan huis! Een frituur aan huis of dus gezellig frietjes eten op je eigen kamer; of buiten in de tuin op een warme zomeravond, hoe gezellig is dat?

Frituur De Cadillac
https://decadillac.htonline.be/nl/shop
Online bestellen en betalen.
Levering ook mogelijk (3 euro).
Geen minimum order bedrag. Aanrader: de Cadillac burger en huisbereide spaghetti.
Werken met tijdslot dat je kan aanduiden (gewenste uur van levering) en komen op tijd.

Frituur Monaco.
https://www.facebook.com/Taverne-Monaco-113911513858503/
Online bestellen en betalen: https://www.frituurmonaco.be/
Werken met tijdslot dat je kan aanduiden (gewenste uur van levering), maar kan soms langer duren. Laten leveren mogelijk (levering kost 3,99 euro).

De frietman  www.defrietman.be; wordt geleverd vanaf 15 euro. Online te bestellen en betalen. (levering kost 4 euro).

PizzaTalia Geraardsbergen: Lekkere pizza en pasta’s geleverd op ongeveer 45min: https://www.takeaway.com/be/menu/pizza-talia-original-geraardsbergen.

Bestgrill Geraardsbergen: levert pitta en doner kebap, durums, kapsalon, maar ook overheerlijke pizza tot op je kamer. Wachttijd kan soms oplopen tot 1u, bestel op tijd. http://www.bestgril.be/Menu of bellen naar 054 41 94 00
Je kan ook ter plaatse eten, ruime zaal met voldoende zitplaatsen. Markt 44, Geraardsbergen.

Thai recept: Thais restaurant in de Adamstraat 17, hartje Geraardsbergen. Modern interieur en lekker eten. 30 tal zitplaatsen; reserveren kan noodzakelijk zijn. Leveren ook tot aan de b&b op komen op het uur dat je vraagt. “Pikant” is ook echt pikant ;-). 

VLAD Grillade, Armeens restaurant uit Geraardsbergen. Levert hun lekkere gerechten tot aan de b&b. Bestellen en betalen kan gewoon online via hun website, en je duidt een tijdslot aan wanneer je de levering wenst te ontvangen. Wij proefden de Armeense grilltafel voor twee personen, aten er met drie van en hadden nog over! Een echte aanrader. vlad-grillade.be . Werken met tijdslot dat je kan aanduiden (gewenste uur van levering), en komen op tijd.

Lourita Tacos en pizzas: pizzas en taco’s dus, maar ook durum, kapsalon en andere snacks. https://www.louritatacospizza.be/ Maandag gesloten, andere dagen open van 16-23u. Online bestellen en betalen via website.

‘T Fornuis aan huis:
Stef De Bodt maakt de lekkerste gerechten klaar voor je en levert ze! Aangezien Stef met verse producten werkt, is het niet altijd mogelijk nog een maaltijd te reserveren (dus best even bellen op 0485 28 46 49). Bekijk de facebookpagina op facebook.com/Fornuisaanhuis voor meer info over de weeksuggesties en menu’s. www.tfornuisaanhuis.be

TER PLAATSE ETEN

Thai recept: Thais restaurant in de Adamstraat 17, hartje Geraardsbergen. Modern interieur en lekker eten; niet duur. 30 tal zitplaatsen; reserveren kan noodzakelijk zijn.

Tequila beef’s en burgers: Grotestraat 45, Geraardsbergen.  Amerikaans interieur en maaltijden. Verschillende nominaties. Overheerlijke huisgemaakte hamburgers en lekkere ribbetjes. www.Tequilasbeefandburgerhouse.be

Chinees restaurant Rozenberg: Astridlaan 39, lekkere chinese maaltijden geserveerd door een hele vriendelijke gastvrouw die u steevast welkom heet; je voelt je meteen thuis. Op vrijdagavond kan je genieten van een buffet a volonté voor 18 euro per persoon. Op andere dagen eet je a la carte; of neem je een rijstafel. Smakelijk!

Restoga Recreatiedomein De Gavers: terwijl je kinderen ravotten op de grote buitenspeeltuin kunnen wij genieten van een heerlijke maaltijd. Geen typische grootkeuken gerechten maar een menukaart waar je je vingers kan van aflikken. Aanrader is de spaghetti, de ribbetjes en de dessertkaart. Een heerlijke maaltijd voor kinderen en volwassenen voor weinig geld. www.restoga.be, Onkerzelestraat 280 A.

Break@4: Hier kan je heerlijk eten, op z’n vlaams, een lekker stoemppot met worst of een verfijnde pasta, voor ieders wat wils. De bediening is heel vlot en vriendelijk, porties zijn voldoende groot. Gelegen tussen de b&b en De Gavers dus een ideale stop voor een lekkere maaltijd na een deugdoende wandeling.
Ankerstraat 30, 9506 Idegem. https://www.facebook.com/eetkaffee/