Kleine honger / prijsklasse bistro / snackbar / friterie

LEVERINGEN op de gastenkamer (geef dit adres door: Simoenstraat 9 Smeerebbe Vloerzegem).

Versgemaakte en lekkere frietjes aan huis! Een frituur aan huis of dus gezellig frietjes eten op je eigen kamer; of buiten in de tuin op een warme zomeravond, hoe gezellig is dat?

Frituur Monaco.
https://www.facebook.com/Taverne-Monaco-113911513858503/
Online bestellen en betalen: https://www.frituurmonaco.be/
Afhalen op afspraak of laten leveren mogelijk (levering kost 3,99 euro).

De frietman  www.defrietman.be; wordt geleverd vanaf 15 euro. Online te bestellen en betalen. (levering kost 4 euro).

PizzaTalia: pizzeria in Ninove die ook tot bij ons komt. Wel even bellen want standaard komen ze niet tot bij ons, tenzij je vermeldt dat je belt voor een levering in de b&b van Smeerebbe Vloerzegem. www.pizzatalia.be

Bestgrill Geraardsbergen: levert pitta en doner kebap, durums, kapsalon, maar ook overheerlijke pizza tot op je kamer. Wachttijd kan soms oplopen tot 1u, bestel op tijd. http://www.bestgril.be/Menu of bellen naar 054 41 94 00
Je kan ook ter plaatse eten, ruime zaal met voldoende zitplaatsen. Markt 44, Geraardsbergen.

Thai recept: Thais restaurant in de Adamstraat 17, hartje Geraardsbergen. Modern interieur en lekker eten; niet duur. 30 tal zitplaatsen; reserveren kan noodzakelijk zijn.

‘T Fornuis aan huis:
Stef De Bodt maakt de lekkerste gerechten klaar voor je en levert ze! Aangezien Stef met verse producten werkt, is het niet altijd mogelijk nog een maaltijd te reserveren (dus best even bellen op 0485 28 46 49). Bekijk de facebookpagina op facebook.com/Fornuisaanhuis voor meer info over de weeksuggesties en menu’s. www.tfornuisaanhuis.be

TER PLAATSE ETEN

Thai recept: Thais restaurant in de Adamstraat 17, hartje Geraardsbergen. Modern interieur en lekker eten; niet duur. 30 tal zitplaatsen; reserveren kan noodzakelijk zijn.

Tequila beef’s en burgers: Grotestraat 45, Geraardsbergen.  Amerikaans interieur en maaltijden. Verschillende nominaties. Overheerlijke huisgemaakte hamburgers en lekkere ribbetjes. www.Tequilasbeefandburgerhouse.be

Chinees restaurant Rozenberg: Astridlaan 39, lekkere chinese maaltijden geserveerd door een hele vriendelijke gastvrouw die u steevast welkom heet; je voelt je meteen thuis. Op vrijdagavond kan je genieten van een buffet a volonté voor 18 euro per persoon. Op andere dagen eet je a la carte; of neem je een rijstafel. Smakelijk!

Restoga Recreatiedomein De Gavers: terwijl je kinderen ravotten op de grote buitenspeeltuin kunnen wij genieten van een heerlijke maaltijd. Geen typische grootkeuken gerechten maar een menukaart waar je je vingers kan van aflikken. Aanrader is de spaghetti, de ribbetjes en de dessertkaart. Een heerlijke maaltijd voor kinderen en volwassenen voor weinig geld. www.restoga.be, Onkerzelestraat 280 A.

Break@4: Hier kan je heerlijk eten, op z’n vlaams, een lekker stoemppot met worst of een verfijnde pasta, voor ieders wat wils. De bediening is heel vlot en vriendelijk, porties zijn voldoende groot. Gelegen tussen de b&b en De Gavers dus een ideale stop voor een lekkere maaltijd na een deugdoende wandeling.
Ankerstraat 30, 9506 Idegem. https://www.facebook.com/eetkaffee/

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
NL / FR / DE / ENG »