Grote honger / prijsklasse restaurant

 

Restaurant Arte: Italiaans, niet duur en zeer lekker. Arte staat garant voor Italiaanse kwaliteit en authenciteit. Pizzadeeg wordt net zoals in Napels 48u op voorhand gemaakt, gist langzaam en wordt in een houtoven krokant en rijkelijk belegd klaargemaakt.
Oudenaardsestraat 5, 9500 Geraardsbergen. Alle dagen 12-14u30 en 18u-22u. reserveren kan noodzakelijk zijn.
De Kloef: hier eet u heerlijk maar vooral eerlijk. Ambachtelijke gerechten met de nadruk op smaak. Een aanrader is het keuzemenu. Een no nonsens interieur en Franse chansons, de retro details en het open vuur maken het gezellig tafelen hier. Leopoldlaan 1, Ophasselt, gesloten op woensdag en donderdag.
Borrenhof: een gezellig restaurant onder de kerktoren van Scheldebeke en op 3km van onze b&b. In dit kindvriendelijk restaurant kies je uit een kaart voor ieder wat wils. Van snelle hap tot uitgebreid menu. www.borrenhof.be; Schendelbekeplein 3, Schendelbeke.
De Lantaarn: in dit eethuis geniet je in een volledig vernieuwd en gezellig interieur van dagverse, verzorgde en lekkere gerechten. Een wekelijks nieuwe suggestiekaart die de seizoenen volgen, kunnen je zeker bekoren. Ruime parkeermogelijkheid, ongeveer 3km van onze b&b. www.eethuisdelantaarn.be.

GLISS: gastronomisch, lekker, inventief, streekgebonden en seizoenskeuken. Kortom G.L.I.S.S. Intiem ook, met een beperkt aantal tafeltjes met gastvrouw Hilde in de zaal en chef Patrick achter het fornuis. Prijsklasse 35 euro dagmenu, menu zonder wijn 45 euro. www.restaurantgliss.be

Het Bruggenhuis is een oase aan de Dender, waar cultuur, natuur en muziek samenstromen. Een uniek eet-en praatcafe waar iedereen die van het leven wil genieten welkom is. Een ideale stopplaats tijdens fiets-en wandeltochtjes. Heerlijk huisbereide maaltijden en heerlijke desserts. Majoor van Lierdelaan 50, Overboelare. www.bruggenhuis.be

Anso: op het historische marktplein van Geraardsbergen geniet je van lekker eten en warme gastrvijheid. De keuken is gebasseerd op seizoensproducten, klassiekers en heerlijke verrassingen. Je kan er lunchen, dineren, of een snelle hap eten. www.anso-resto.be

’t Notariaat: gelegen in het centrum van Geraardsbergen en is bereikbaar via de Denderstraat en de Nieuwstraat. Zeer ruime keuze aan a l la carte gerechten, wisselende suggesties en typische biergerechten. Nieuwstraat 41, GB.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
NL / FR / DE / ENG »