Grote honger / prijsklasse restaurant

Restaurant Arte: Italiaans, niet duur en zeer lekker. Arte staat garant voor Italiaanse kwaliteit en authenciteit. Pizzadeeg wordt net zoals in Napels 48u op voorhand gemaakt, gist langzaam en wordt in een houtoven krokant en rijkelijk belegd klaargemaakt. Ook een klein buitenterras aan de straatkant.
Oudenaardsestraat 5, 9500 Geraardsbergen. Alle dagen 12-14u30 en 18u-22u. reserveren kan noodzakelijk zijn.


De Kloef: hier eet u heerlijk maar vooral eerlijk. Ambachtelijke gerechten met de nadruk op smaak. Een aanrader is het keuzemenu. Een no nonsens interieur en Franse chansons, de retro details en het open vuur maken het gezellig tafelen hier. Leopoldlaan 1, Ophasselt, gesloten op woensdag en donderdag.


Borrenhof: een gezellig restaurant onder de kerktoren van Scheldebeke en op 3km van onze b&b. In dit kindvriendelijk restaurant kies je uit een kaart voor ieder wat wils. Van snelle hap tot uitgebreid menu. www.borrenhof.be; Schendelbekeplein 3, Schendelbeke. Honden welkom binnen en buiten.


De Lantaarn: in dit eethuis geniet je in een volledig vernieuwd en gezellig interieur van dagverse, verzorgde en lekkere gerechten. Een wekelijks nieuwe suggestiekaart die de seizoenen volgen, kunnen je zeker bekoren. Ruime parkeermogelijkheid, ongeveer 3km van onze b&b. www.eethuisdelantaarn.be.

GLISS: gastronomisch, lekker, inventief, streekgebonden en seizoenskeuken. Kortom G.L.I.S.S. Intiem ook, met een beperkt aantal tafeltjes met gastvrouw Hilde in de zaal en chef Patrick achter het fornuis. Prijsklasse 35 euro dagmenu, menu zonder wijn 45 euro. www.restaurantgliss.be

Het Bruggenhuis is een oase aan de Dender, waar cultuur, natuur en muziek samenstromen. Een uniek eet-en praatcafe waar iedereen die van het leven wil genieten welkom is. Een ideale stopplaats tijdens fiets-en wandeltochtjes. Heerlijk huisbereide maaltijden en heerlijke desserts. Majoor van Lierdelaan 50, Overboelare. www.bruggenhuis.be

Anso: op het historische marktplein van Geraardsbergen geniet je van lekker eten en warme gastrvijheid. De keuken is gebasseerd op seizoensproducten, klassiekers en heerlijke verrassingen. Je kan er lunchen, dineren, of een snelle hap eten. www.anso-resto.be. Honden welkom buiten op terras.
’t Notariaat: gelegen in het centrum van Geraardsbergen en is bereikbaar via de Denderstraat en de Nieuwstraat. Zeer ruime keuze aan a l la carte gerechten, wisselende suggesties en typische biergerechten. Nieuwstraat 41, GB.
Thai recept: lekkere (pittige) Thaise keuken; die ook tot aan de b&b leveren (Adamstraat 17, 9500 Geraardsbergen), 054 25 52 80, 0477 37 49 39, info@thairecept.be.

Chinees (restaurant én afhaal) De Rozenberg: Astridlaan 39, 9500 Geraardsbergen.  Di en woe gesloten. www.restaurantderozenberg.com/


Schendelbeekhof: hoeverestaurant. Dagmoedstraat 83 B, 9506 Schendelbeke. Enkel open in weekend. Vrijdag: 18u00 – 21u30

Zaterdag: 18u00 – 21u30. Zondag: 11u30 – 15u30 https://www.schendelbeekhof.be/  Heerlijke hoofdgerechten; met gratis soep van de dag en gratis koffie bij een hoofdgerecht. Het vlees komt uit hun eigen boerderij.

VLAD Grillade, Armeens restaurant uit Geraardsbergen. Levert hun lekkere gerechten tot aan de b&b. Bestellen en betalen kan gewoon online via hun website, en je duidt een tijdslot aan wanneer je de levering wenst te ontvangen.Wij proefden de Armeense grilltafel voor twee personen, aten er met drie van en hadden nog over! Een echte aanrader.

De Kalvaar. Als je eens echt lekker wil gaan eten dan kunnen we De Kalvaar zeker aanraden. Dat net ietsje meer-restaurant. Groot buitenterras (wel aan de straatkant, dus wel wat verkeer). Je kan wel zo ver mogelijk van de straat gaan zitten. Of binnen, kan natuurlijk ook. Voor de kinderen is er een afgesloten en speeltuin. Mocktails en cocktails, vispannetje, slaatjes, steak, alles is daar lekker!. Brakelsesteenweg 562, 9400 Ninove, www.dekalvaar. Reserveren is aangeraden, zelfs op een weekdag.

Eerder een klein hongerke?

Bekijk onze suggesties voor de kleine honger.