Of je nu de heroïek van de Ronde van Vlaanderen wil herbeleven, of zelf aan den lijve wil ondervinden hoe het voelt om over de legendarische kuitenbijters en dito kinderkopjes te rijden, het Centrum Ronde van Vlaanderen is the place to be!

Actieve fietser

Het Centrum Ronde van Vlaanderen is de ideale uitvalsbasis vóór en na jouw fietsrit:

Beleef de Ronde in het spoor van levende legendes zoals Eddy Merckx, Johan Museeuw en Tom Boonen. Je rijdt van helling naar helling waarvan elke kassei, elk stukje asfalt en elke vierkante centimeter getuigen zijn van meer dan honderd jaar wielergeschiedenis. Je geniet van de heerlijke vergezichten boven op de Muur en de Paterberg en beeldt je in hoe je net als een echte Ronde-winnaar alleen over de Oudenaardse meet rijdt. Kortom: de ultieme fietsbeleving in de Vlaamse Ardennen.

Met de permanent bewegwijzerde Ronde van Vlaanderen-routes is het een ‘fluitje van een cent’ om de iconische hellingen van Vlaanderens Mooiste zelf te gaan ontdekken. De drie lussen bieden voor elk wat wils. Waar wacht je nog op? Vul je drinkbus, steek voldoende druk op je banden en neem vooral wat kleingeld mee voor een flinke dorstlesser achteraf in het Peloton Café! Start en aankomst aan het Centrum Ronde van Vlaanderen.

Niet fietser

Voor wie het liever wat rustiger houdt tijdens het bezoek zijn er ook verschillende mogelijkheden:

Kinderparcours

Voor de toekomstige flandriens onder ons is er het kinderparcours ‘Ronde van het Varken’. Er zijn 3 rondes:

  • Ronde 1 (geel): 6-8 jaar
  • Ronde 2 (groen): 8-10 jaar
  • Ronde 3 (rood): 10-12 jaar

Tarieven

Bestel je vouchers voor Centrum Ronde van Vlaanderen aan reductie / kortingsprijs / promotie; bij b&b De Boskouter!
Normale prijs aan de kassa: 12 euro
Prijs via b&b De Boskouter: 10 euro

Bestel hieronder je vouchers (en haal ze op of laat ze opsturen naar je adres (+1 euro).

Aantal tickets
€ 10,00