Deze wandeling (enkel voor ruiters, niet voor menners) vertrekt, zoals alle wandelingen die we voor onze gasten uitgestippeld hebben, aan de b&b De Boskouter te Smeerebbe Vloerzegem.

Je stapt via de voetweg naast de B&B naar de Flierenhoek en daalt verder af naar de visvijver.

 

Daar stappen we rond de oude stortplaats, even via het fietspad van de steenweg (vrij druk, maar het is niet zo ver) tussen de velden heen en steken een weide over, tot aan de Sint-Pieters kerk van Voorde. Via de rand van het Kasteel van Voorde gaan we verder richting de velden van Voorde.

 

We volgen een klein stukje steenweg om vervolgens weer de velden in te duiken en het laatste stukje steenweg te volgen tot aan de volgende landbouwweg.

We passeren het schooltje in Voorde maar gaan net niet de straat op. We verdwijnen achter het schooltje weer de velden in en door de velden, via het officiële wandelpad, komen we opnieuw in Smeerebbe Vloerzegem.

 

 

Nog een stukje (1,5 km) asfaltweg tussen de prachtige akkers en velden en we zien de b&b blinken.  Een hele mooie wandeling via de trage wegen van de streek!

Niet toegankelijk voor kinderwagens en ruiters (te veel smalle baantjes).

GPX bestand, pdf bestand en wandelkaart van de route, exclusief voor onze gasten en te verkrijgen bij het inchecken of te consulteren op de kamer in de onthaalmap.
Vraag naar de mogelijkheden tot het lenen van onze wandelgps!
Geen tijd te verliezen met het uitzoeken van de mooiste wandelwegen; wij hebben dit voor u al gedaan.

Alle wandelingen werden door ons uitgestippeld en bewandeld zodat we u de juiste informatie kunnen geven over de wandeling en toegankelijkheid er van.