Activiteiten

Wandelvakantie in alle seizoen

Activiteiten genoeg, in en rond onze b&b!
b&b De Boskouter ligt in Smeerebbe Vloerzegem, een deelgemeente (zeg maar het platteland) van Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen) en ligt in de prachtige natuur, tussen de akkers en de velden van de Vlaamse Ardennen. De Vlaamse Ardennen is het Walhalla om er te fietsen, wandelen of heerlijk op stap te gaan met je hond.

Wandelen en fietsen in de Vlaamse Ardennen.

Vertrekkend vanuit b&b De Boskouter kan je prachtige wandelingen of fietstochten maken, de historische stad Geraardsbergen bezoeken, natuurgebied de Moenenbroek doorkruisen, een uitstap maken naar recreatiedomein De Gavers, het Raspaillebos en Neigembos verkennen, een bezoek brengen aan de Helix, naar dierenpark Pairi Daiza gaan, en zo veel meer! In de onthaalmap die op je kamer zal klaar liggen, kan je alle info vinden over al deze activiteiten, evenementen in de buurt.

Speciaal en uniek voor onze gasten hebben we zelf wandel-en fietsroutes in de omgeving uitgestippeld. Tijdens uw verblijf liggen deze routes ter beschikking op uw kamer. Je kiest een wandeling naar keuze, scant de QR code en klaar. Met andere woorden, u kan zo vertrekken! Ga fietsen en wandelen in de directe omgeving van Geraardsbergen.

Meer dan 300km wandelingen in de Komoot app

Via deze link kan je door onze eigen wandelingen bladeren, die vertrekken vanuit onze b&b, of die wat verderop starten.

Wandelgids Wandelen in de Vlaamse Ardennen.

Deze wandelgids Vlaamse Ardennen is gegroeid vanuit onze eigen interesse in wandelen, te voet, met onze hond en te paard.

De Vlaamse Ardennen, met name Geraardsbergen en omstreken, is een prachtige streek om te wandelen. Helaas zijn er maar weinig aangeduide wandelingen.

Daarom hebben wij voor onze gasten van de b&b De Boskouter, een boek aan wandelingen samengesteld.

Een boek, en dat werd het ook!

Alle wandelingen werden door onszelf bewandeld. Bijna alle wandelingen zijn zelf uitgestippeld, en geen uitgepijlde wandelingen. Dat maakt dit boek uniek met wandelingen die je nergens anders zal vinden.

Pingpong tafel – tafeltennis.

Het hele jaar door staat onze outdoor pingpong tafel ter beschikking van onze gasten. Palletjes en balletjes liggen voor je klaar.

Dierenpark Pairi Daiza.

Vanuit b&b De Boskouter kan je vertrekken naar het dierenpark Pairi Daiza.
Een dierenpark waar je meer dan een dag kan rondlopen!

Knuffelen met onze dieren.

Wil je graag onze pony borstelen, of misschien wel onze hangbuikvarkentjes aaien?  Lees hier verder en bekijk de mogelijkheden.

Wellness op vakantie

Er even tussenuit en genieten op vakantie! Wij leggen je graag in de watten voor een onvergetelijke vakantie bij b&b De Boskouter met buitenzwembad, buitensauna en hottub (prive gebruik) (Geraardsbergen).  Heb je je hond mee? Dan kan die vrij rond en bij jullie blijven tijdens jullie wellnessbeleving.

Lees meer.

Eten en drinken.

Op deze website kan u al enkele activiteiten bekijken om je verblijf voor te bereiden.  Natuurlijk, na een sportieve (of relax) dagje in onze b&b in Geraardsbergen kan je heerlijk gaan eten in een van de vele restaurantjes (kleine en groot). Klik hier voor onze suggesties.

Klik ook door naar onze suggestielijst van hondvriendelijke restaurants in Geraardsbergen.

Het weer in Geraardsbergen tijdens je verblijf.

Check hier alvast de weersvoorspellingen voor de komende dagen in Geraardsbergen.

Toeristische dienst van Geraardsbergen.

Visit Geraardsbergen brengt je een kijk op onze stad Geraardsbergen.
Geraardsbergen, de stad van de 3M’s: de Mattentaart, de Muur en het Manneken Pis. Maar ook koersstad, stad van Krakelingen, Processie van Plaisance en de Reuzen. Een stad met prachtige vergezichten en een schat aan cultureel erfgoed. In onze nieuwe City Clip tonen we Geraardsbergen zoals je het nog nooit eerder zag!

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheidskalender van b&b De Boskouter.