b&b De Boskouter ligt in Smeerebbe Vloerzegem, een deelgemeente (zeg maar het platteland) van Geraardsbergen (Oost)Vlaanderen) en ligt in de prachtige natuur, tussen de akkers en de velden van de Vlaamse Ardennen. De Vlaamse Ardennen is het Walhalla om er te fietsen, wandelen en paardrijden.

Wandelen en fietsen in de Vlaamse Ardennen.

Vertrekkend vanuit de b&b kan je prachtige wandelingen of fietstochten maken, de historische stad Geraardsbergen bezoeken, natuurgebied de Moenenbroek bezoeken, een uitstap maken naar recreatiedomein De Gavers, het Raspaillebos en Neigembos verkennen, een bezoek brengen aan de Helix, naar dierenpark Pairi Daiza gaan, en zo veel meer! In de onthaalmap die op je kamer zal klaar liggen, kan je alle info vinden over al deze activiteiten, evenementen in de buurt, ..;

Wandelgids Wandelen in de Vlaamse Ardennen.

Deze wandelgids Vlaamse Ardennen is gegroeid vanuit onze eigen interesse in wandelen, te voet, met onze hond en te paard.

De Vlaamse Ardennen, met name Geraardsbergen en omstreken, is een prachtige streek om te wandelen. Helaas zijn er maar weinig aangeduide wandelingen.

Daarom hebben wij voor onze gasten van de b&b De Boskouter, een boek aan wandelingen samengesteld.

Een boek, en dat werd het ook!

Alle wandelingen werden door onszelf bewandeld. Bijna alle wandelingen zijn zelf uitgestippeld, en geen uitgepijlde wandelingen. Dat maakt dit boek uniek met wandelingen die je nergens anders zal vinden.

Te koop, 12,5 euro.

Dierenpark Pairi Daiza.

Vanuit de b&b kan je vertrekken naar het dierenpark Pairi Daiza.
Een dierenpark waar je meer dan een dag kan rondlopen!

Speciaal en uniek voor onze gasten hebben we zelf wandel-en fietsroutes in de omgeving uitgestippeld. Tijdens uw verblijf liggen deze routes ter beschikking op uw kamer, kan u de routes in pdf of gpx downloaden vanop de computer op de kamer en kan je onze gps lenen waar alle routes reeds op staan. Met andere woorden, u kan zo vertrekken! Ga fietsen, wandelen en paardrijden in de directe omgeving van Geraardsbergen.

Knuffelen met onze dieren.

Wil je graag onze pony borstelen, of misschien wel onze hangbuikvarkentjes aaien?  Lees hier verder en bekijk de mogelijkheden.

Welness op vakantie

Er even tussenuit en genieten op vakantie! Wij leggen je graag in de watten voor een onvergetelijke vakantie bij b&b De Boskouter met buitenzwembad, buitensauna en hottub (prive gebruik) (Geraardsbergen).

Lees meer.

E-bike fietsverhuur.

Bij b&b De Boskouter kan je elektrische fietsen (2) huren en een elektrische step (max 4km) om de streek van Geraardsbergen of de Vlaamse Ardennen te ontdekken per fiets of step. Lees meer.

Kinderactiviteiten.

Op vakantie met kinderen, een zwembad en onze diertjes zal hen zeker bekoren.

Lees meer.

Feestjes voor jong en oud / zonder overnachting.

Wil je graag gebruik maken van onze faciliteiten en niet overnachten?
Een verjaardagsfeestje met activiteiten, communiefeest, misschien wel een trouwfeest? Dat kan hier allemaal. Informeer via mail naar de mogelijkheden.

Eten en drinken.

Op deze website kan u al enkele activiteiten bekijken om je verblijf voor te bereiden.  Natuurlijk, na een sportieve (of relax) dagje in onze b&b in Geraardsbergen kan je heerlijk gaan eten in een van de vele restaurantjes (kleine en groot). Klik hier voor onze suggesties.

Klik ook door naar onze suggestielijst van hondvriendelijke restaurants in Geraardsbergen.

Activiteit plannen in Geraardsbergen of onze Vlaamse Ardennen?

Check hier de weersverwachtingen voor Geraardsbergen.

Het weer in Geraardsbergen tijdens je verblijf.

Check hier alvast de weersvoorspellingen voor de komende dagen in Geraardsbergen. Misschien voorspellen ze wel heerlijk ijsjesweer en kan je bij b&b De Boskouter je heerlijke Potje Kaat Roomijs eten!

Activiteitenkalender

Lees hier de laatste blogberichten met gedeelde evenementen, activiteiten etc …

Toeristische dienst van Geraardsbergen.

Visit Geraardsbergen brengt je een kijk op onze stad Geraardsbergen.
Geraardsbergen, de stad van de 3M’s: de Mattentaart, de Muur en het Manneken Pis. Maar ook koersstad, stad van Krakelingen, Processie van Plaisance en de Reuzen. Een stad met prachtige vergezichten en een schat aan cultureel erfgoed. In onze nieuwe City Clip tonen we Geraardsbergen zoals je het nog nooit eerder zag!

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheidskalender van b&b De Boskouter.

NL / FR / DE / ENG »